00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Парочистач SC 3 EasyFix

5%save

Парочистач SC 3 EasyFix

Цената е со вклучен ДДВ
12.550 MKD 11.923 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Чистач за пареа SC 3 EasyFix со кертриџ за омекнување на водата и работа без прекин благодарение на резервоарот за вода со постојано полнење. Време на загревање од само 30 секунди.
  Технички карактеристики Karcher SC 3
  Волтажа (V) 220 -240
  Фреквенција (Hz) 50
  Моќност на греење (W) 1900
  Време на загревање (min) 0,5
  Макс. Притисок на пареа (bar) 3,5
  Резервар за вода (L) 1
  Тежина без додатоци (kg) 3,1
  Димензии ( LxWxH) (mm) 380 x 254 x 260

  Опрема

  Заштита за деца
  Безбедносен вентил
  Контрола на јачината на пареата, На рачката
  Интегрирана инка за полнење
  Комплет за чистење на подови, EasyFix + Продолжена цевка (2 × 0,5 m)
  Додатоци, Рачни млазници, точкаста млазница, тркалезна четка (мала)
  Крпа за под од микрофибер, 1
  Крпа за рачна млазница од микрофибер, 1
  Кертриџ за отстранување бигор
  Складирање додатоци и позиција на складирање
  Црево за пареа со пиштол, 1
  Интегриран прекинувач за вклучување и исклучување

 • Availability:Contact
 • Place of Origin:Germany
 • Warranty:2 years
 • company profile

  Клинтек

  • Company introduction:КЛИНТЕК ДООЕЛ од Скопје е овластен застапник на германската компанија Kärcher. На овој начин комплетниот асортиман на Kärcher машини, опрема и средства за чистење е достапен и на цела територијата на Република Македонија. Ориентирани кон клиентите, ние од КЛИНТЕК, за приватни и професионални корисници нудиме: Karcher машини и уреди, инструкции за ракување, демонстрација, услуги за брза и компетентна поддршка во случај на било какво прашање и било каков проблем.
  • Contact Person Name:Горан Бибовски
  • Address:Народен Фронт 19 а, ТЦ Беверли Хилс
  • Post Code:1000
  • Cell Phone #:075213105
  • Telephone #:075213105  075213105

  shopping assistance