00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Nordstar CS-51V 3А18kBTU

5%save

Nordstar CS-51V 3А18kBTU

Цената е со вклучен ДДВ
36.330 MKD 34.500 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Клима уред Nordstar Inverter CS-51V 3А18kBTU.
 • Seller:Metalterm
 • company profile

  Metalterm

  • Company introduction:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основена во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Contact Person Name:Металтерм
  • Address:Фјодор Достоевски 72
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2036322
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show
  5%save
  Retail Price - VAT Included:22.650 MKD 21.500 MKD

  Nordstar CS-32V 3А12kBTU

  5%save
  Retail Price - VAT Included:21.053 MKD 20.000 MKD

  Nordstar CS-25V 3А 9kBTU

  Retail Price - VAT Included:20.000 MKD

  Клима уред инвертер Nordstar CS-25V ...

  Retail Price - VAT Included:39.000 MKD

  Клима уред инвертер Nordstar CS-51V ...
  022036322

  shopping assistance