00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Клима уред инвертер LG Standart PLUS Wi-Fi 24k BTU PC24SQ


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Клима уред инвертер LG Standart PLUS Wi-Fi 24k BTU PC24SQ

  Само за дистрибуција:
  - ексклузивен модел

  Нов реагенс за ладење R32:
  - помалку количина од R410
  - долгогодишна употреба - средно 10 години
  - три пати помал потенцијал за глобално затоплување

  Висока енергетска класа: А++ / А+

  LED дисплеј:
  - ја покажува зададената температура
  - ја покажува моменталната потрошувачка
  - дисплејот може да се исклучува во текот на ноќта

  Smart ThinQ - WiFi контролор
  - управување од секоја точка
  - графици - дневен, неделен, месечен
  - потрошувачка на енергија - дневна, неделна, месечна
  - дијагностика според 25 критериуми
 • Seller:Metalterm
 • company profile

  Metalterm

  • Company introduction:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основена во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Contact Person Name:Металтерм
  • Address:Фјодор Достоевски 72
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2036322
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show  022036322

  shopping assistance