00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Клима уред Inverter Daikin FTXB-50C


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:- Рамна, модерна предна плоча која се вклопува во секој простор
  - Вертикалното автоматско движење на ламелата , рамномерно ги дистрибуира воздухот и температурата во целиот простор
  - Работи тивко како шепот овозможувајќи подобар комфор
  - 24h тајмер ви дава поголема флексибилност во текот на денот
 • Availability:Contact
 • company profile

  Milmark engineering (Milmark inzenering)

  • Company introduction:Air conditioning, heating, design, and service. Authorized Dealer of Daikin, Viessman and Actionclima in Macedonia.
  • Contact Person Name:Горан
  • Address:М.Т.Гологанов 64-а лок.10
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 358991
  • Telephone #:075 311631
  • Geo Location:Show  075311631

  shopping assistance