00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Demrad панелен радијатор 600 х 400

Demrad панелен радијатор 600 х 400

Цената е со вклучен ДДВ
27.900 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Технички карактеристики
  *Тестиран на 13 бар притисок, работен притисок 10бар
  *Завршна обработка со врвен квалитет
  *Голема отпорност на корозија
  *Стандарден тип
 • Availability:In Stock
 • Warranty:3 years
 • Wholesale Price - VAT Excluded:23.644 MKD
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Termo Sistem

  • Company introduction:Термо Систем е компанија која нуди решенија за ладење, греење, климатизација, соларни системи и сончеви колектори, индустриска опрема, вентилација, водовод и канализација..... Решенијата се наменети како за индустриски објекти така и за нашите крајни корисници и нивните станбени простори. Брендовите кои може кај нас да ги сретнете се следните: GIACOMINI и RADIATORI 2000 од Италија, BOSCH и WILO од Германија, ENRAD од Косово, BURNIT и SUN SYSTEM од Бугарија, како и производи од светски познатите брендови DAIKIN, ROTHENBERGER и сл. ГРЕЕЊЕ – Нашата широка палета на производи и долгогодишното искуство ни дозволува да обезбедуваме севкупни решенија за греење за вашиот дом или индустриски објект. Термо Систем ви нуди радијаторска опрема, котли и камини на цврсто гориво и на пелет, бојлери, подно греење, пумпи за водоснабдување, како и потрошен материјал за сите видови инсталации за обезбедување на ефикасно греење. СОЛАРНИ СИСТЕМИ - Користење на енергијата од сонцето денеска е светски хит, не само заради капацитетите кои се обезбедуваат и корисноста за домот или индустрискиот објект, туку и поради големи заштеди кои се обезбедуваат со ваквите системи. Ние ви нудиме соларни сетови со вакуумски и рамни колектори, термосифонски системи, бојлери за соларните системи и сите дополнителни елементи и составни делови во еден соларен сет. КЛИМАТИЗАЦИЈА - Обезбедуваме висококвалитетни и ефикасни решенија во делот на климатизацијата, клима уреди со инвертер технологија, кои се користат во текот на целата година, како за ладење така за греење. Тимот на Термо Систем секогаш Ви стои на располагање за навремено добивање на потребните информации, прашања и совети.
  • Contact Person Name:Сара
  • Address:Никола Парапунов 1-1/13, ТЦ Карпош 4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:(02) 3079 802
  • Fax #:(02) 3090 775
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:50.650 MKD

  Demrad панелен радијатор 600 х 400

  Retail Price - VAT Included:49.900 MKD

  Клима уред инвертер 5,5kW SKYLINE

  Retail Price - VAT Included:26.900 MKD

  Клима уред инвертер 2,8kW SKYLINE
  023079802

  shopping assistance