00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

-40% Altherma

35%save

-40% Altherma

Цената е со вклучен ДДВ
34.109 MKD 22.171 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Есенски попуст за студената зима!

  Попуст -40% (20% Eco Vent + 20% GEFF)
  во топлинските пумпи Daikin Altherma 3,
  заштедете до 80% електрична енергија!

  Инвестициите направени преку програмата GEFF ви даваат можност да добиете грант до 20%

  =====================================

  Zbritje Vjeshte për Dimrin e ftohtë!

  Me -40% zbritje (20% Eco Vent + 20% GEFF)
  në pompat e nxehtësisë Daikin Altherma 3,
  kurseni deri në 80% energji elektrike!

  Shtëpi e gjelbërt me Geff Programin për financim 🍀

  Investimet e bëra përmes Programit GEFF ju japin mundësinë të merrni grant deri në 20%

 • company profile

  Еко вент

  • Company introduction:Еко Вент Дооел е овластен партнер за Македонија на водечки светскиот бренд за HVAC системи - DAIKIN од Јапонија Еко Вент работи во рамките на секторот HVAC (греење, вентилација и климатизација), на тој начин да биде B2B и B2C ориентирана компанија за соработка, се со цел да се обезбедат услуги и фабрикувани производи во рамките на својата индустрија. Овде, во Еко Вент, ние сме одговорни за дизајнирање, производство, имплементирање и тргување со нашите производи со цел да обезбедиме широк спектар на услуги во врска со секторот за греење, вентилација и климатизација и нејзините станбени решенија. Услуги: • Греење • Вентилација • Климатизација Производи: • Вентилација • Даикин • Елементи за обновување на топлина • Армовент вентилатори за чад • Изолации • Единици за вентилација • Прочистувачи на воздух • Алатки и резервни делови Во последниве години, Република Македонија се соочи со сериозни проблеми со загадувањето, најмногу главниот град и Тетово, каде што се наоѓа и Еко Вент, беа прогласени за едни од најзагадените области во светот. Клучен начин за борба против загадувањето ќе биде идејата на Еко Вент за подобрување на квалитетот на воздухот преку обезбедување соодветни решенија во областа на вентилацијата, греењето и климатизацијата. Приоритет и инвестирање во иновациите, технологијата и производниот капацитет од нејзиното основање, го трансформира Еко Вент во една од апсолутните водечки брендови во секторот за греење и климатизација во Македонија. Искуството, владеењето и снаодливоста во секторот за вентилација овозможија Eко Вент да започне со производство на воздушни канали во 2013 година. Со интегрирањето на најновата технологија на производство, компанијата го достигна еден од највисоките производни капацитети во Македонија како и во регионот. СЕРТИФИКАТИ • HOME COMFORT EXPERT е престижно признание кое DAIKIN го доделува на своите најдобри партнери – дистрибутери во една држава. Сертификат за квалитет со кој се потврдува дека компанијата Еко Вент ги исполнува сите критериу
  • Contact Person Name:Еко вент
  • Address:Илинденска 179
  • Post Code:1200
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:078 384611
  • Telephone #:044 335051
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  -40% Altherma

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  -40% Altherma
  044335051

  shopping assistance