00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Двојна клацкалка


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Двојна клацкалка

  Во производниот програм за детски игралишта на Оскарпласт Струга, можат да се вбројат повеќе производи кои се изработени во комбинација од армиран полиестер и метал и тоа: комплет детски игралишта составени од кули, скали, кровчиња, мост, качувалки, нишалки, клацкалки, разни видови на тобогани (мал, голем среден,спирален итн.), вртелешки,играчки на федер (коњче, магаренце), корито за песок, клупи, столчиња, корпи за отпадоци како и многу други производи кои што може да се изработат спрема желбите и потребите на купувачите.
 • Availability:Contact
 • company profile

  2001 Оскарпласт

  • Company introduction:Oскарпласт е една од водечките компании за производство на производи од армиран полиестер. Нашите производи ги пласираме на пазарот во Македонија, Косово и Албанија. Во производниот програм на Оскарпласт се вбројуваат многу производи и тоа: • Изработка на базени од армиран полиестер • Пречистителни станици за третман на отпадни води • Маслофаќачи • Сепаратори • Резервоари за вода и нафта • Комплет урбана опрема-детски игралишта • Чамци, глисери, јахти • Многу други производи и можност за нарачка по барање на купувачите Компанијата е основана во 1990 год. и е 100% приватна сопственост. Лоцирана е во индустриската зона во Струга со вкупна површина од 2500 m2, од кои на 1000 m2 се простира производната хала, администрација и магацини. Фирмата брои 12 вработени кои се одликуваат со квалификации за конкретната област како и со висок степен на професионализам. Од 1990 год. па се до денес, фирмата има воведено квалитетен систем на производство и монтажа на производи од армиран полиестер. Ние како фирма го водиме секој проект од идеја до реализација и тоа гледано од секој аспект на проектот кое вклучува планирање, производство, инженеринг и монтажа. Од секогаш сакаме да градиме добри односи со нашите клиенти. Нашиот начин на искажување благодарност на купувачите е континуираното обезбедување на најквалитетни производи и услуги. Нашата компанија ги поседува сертификатот за квалитет ISO9000:2008 и сертификатот за животна средина ISO14001. Ве покануваме да ја посетите нашата компанија за да имаме можност да дискутираме како можеме да ви помогнеме кон понатамошната реализација на вашите барања и потреби.
  • Contact Person Name:Марина Хаџиевска
  • Address:Индустриска б.б.
  • City:Struga , Macedonia
  • Cell Phone #:070 212813
  • Telephone #:046 700947
  • Fax #:046 700947
  • Geo Location:Show  046700947

  shopping assistance