00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Видно поле

Видно поле

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:За откривање на оштетувањата настанати на очниот нерв
 • Seller:Vizia
 • company profile

  Vizia

  • Company introduction:Визиа е првата приватна хирурша очна клиника во Македонија. Визиа се наоѓа во Карпош IV до старата телевизија.
  • Contact Person Name:Визиа - Центар за очи
  • Address:Никола Парапунов 27/1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070 339164
  • Telephone #:02 3092040
  • Geo Location:Show  023092040

  shopping assistance