00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

The palm tree


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:The palm tree
  To maintain men's health
  Contributes to normal bladder function and urine flow as well as maintaining normal prostate function
  The tablets are especially recommended for men over 45 years.
 • Availability:On Order
 • company profile

  Kupivitamini.mk

  • Company introduction:Купи Витамини е е-продавница за продажба на витамини, минерали и додатоци во исхраната. Производите кои се предмет на понуда се со потекло од Европската унија и се одобрени од Агенција за храна и ветеринарство на Р.Северна Македонија. Купи Витамини постои повеќе од една година. Во моментов брои повеќе од 20 одобрени производи од брендот SFD и ALL NUTRITION. Секојдневно се стреми да ги задоволи потребите на потрошувачите со што од ден на ден прераснува во една успешна приказна. Вашата доверба е клуч на нашиот успех!
  • Contact Person Name:info@kupivitamini.mk
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:02 25512966
  • Telephone #:076 589218
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  ViraSoothe
  076589218

  shopping assistance