00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Dental services

Dental services

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Пакет стоматолошки услуги во ординација Никол Дент: • Електрофореза (Внесување на витамин Ц) • Чистење на забен камен и полирање на заби • Професионално ласерско белеење на заби. За овој пакет услуги следи попуст од 10%. Контактирајте и закажете на 02/3179870.
 • Availability:Contact
 • Seller:Nikol dent
 • company profile

  Nikol dent

  • Company introduction:Стоматолошката ординација Никол - Дент е приватна ординација со 14 годишно работно постоење. Стоматолошкиот тим ги прати сите најсовремени новитети во областа на стоматологијата и е обучен да овозможи навремена, стручна и квалитетна услуга на сите свои пациенти. Грижата за Вашето орално здравје и за Вашата насмевка можете слободно да ни ја доверите. Ординацијата е со долгогодишно искуство и ги следи сите тековни трендови од областа на естетската стоматологија применувајќи најсовремени материјали и техники со кои ќе се извлече максимум и повторно ќе заблеска Вашата насмевка. Реконтурирање и естетско моделирање на Вашата насмевка со најсовремени материјали за реставрација со кои во една до две посети добивате сосема нов изглед . Ви овозможуваме да ги корегирате постоечките и надоместите изгубените заби со една од многуте протетски техники и материјали. ХОЛИВУДСКА НАСМЕВКА за која не е потребно стружење на забите и се изработуваат во 2 посети е техника која до скоро беше привилегија само на холивудските глумци и џет-сетерите. Ординацијата поседува лиценца за работа за оваа престижна и софистицирана техника. Сите видови на безметална керамика и метал - керамика Ви се достапни на избор. Сите типови на визил протези и акрилатни протези исто така. Во ординацијата се извршуваат и повеќето хируршки интервенции на меки ткива и заби. Болести од областа на меките ткива, темелно и навремено се дијагностицираат, а потоа добар дел од тие состојби и се третираат со помош на најсовремена мекоткивна ласер техника, електрофореза и јонофореза. За пациенти алергични на анестезии и за мали деца кои се плашат од игли, овозможуваме пломбирање со таканаречена ТЕНС метода, безболно без игла. Постојат уште цела палета дијагностички методи, постапки и пристапи со кои повекето Ваши грижи со оралното здравје би биле елиминирани.
  • Contact Person Name:Наташа
  • Address:Мајка Тереза 5/4 (Водњанска)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075/415691
  • Telephone #:023179870
  • Geo Location:Show  023179870

  shopping assistance