00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Хазар Мебел

  • Company introduction:Семеен столарски бизнис, кој го покрива секој аспект од столаријата во Гостивар и околните области, Хазар Мебел е навистина ваш локален и пријателски столар. Хазар Мебел е целосно квалификуван столар со повеќегодишно искуство, обезбедувајќи одлични услуги и квалитетна изработка. Нашето искуство се протега на сите аспекти на домашната столарија, од скали и огради за скали, купатила до секаков ентериерен мебел.
  • Contact Person Name:hazar.wp@gmail.com
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:071 861660
  • Telephone #:071 861660
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete59.38%
Number of products4
Member since18 Apr, 2022
Last activity00:15:02 , 20 Apr, 2022
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance