00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Gumaterm

 • Company introduction:Фирмата ГУМАТЕРМ е основана 2002 година. Почетоците се постепени но значителни, со оглед на специфичноста на материјалите и стоката која ја нудиме. Постепеното запознавање на клиентите со разновидните можности кои ги имаат со примена на нашите материјали, не носи чекор напред. Малиот и недоволен продажен простор во 2004 година е преселен на атрактивна локација во центарот на градот во простории од 100m2. Секогаш се стремиме да ги задоволиме потребите на потрошувачите, изнаоѓајќи оптимално и евтино решение. Можеме да се пофалиме дека од отпочнувањето на фирмата па до денес, цените на материјалите постепено бележат намалување, и во просек се намалени за преку 25%, се со цел да се постигне меѓусебна доверба меѓу нас и нашите клиенти. Материјалите се наменски и се применуваат во машинската индустрија, градежништвото, прехрамбената, хемиската индустрија, па се до домаќинствата. Инжињерската пластика нуди широки можности, и се повеќе се користи како замена за тешките и комплицирани метали и метални легури во машинството. Гумено-техничките производи исто така наоѓаат своја примена во гореспоменатите индустрии. Лепезата производи ја надополнуваат амбалажните материјали, кои се користат за заштита на стоката при нејзино складирање и транспортирање.
 • Contact Person Name:Дарко Василевски
 • Address:11-ти Октомври 29/1 лок.5
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:071297968
 • Telephone #:023233551
 • Fax #:023233551
 • Year registered:2002
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Number of products28
Member since18 Jul, 2013
Last activity11:35:04 , 04 Jan, 2024
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance