00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Печатење на ПВЦ фолии, брендирање на прозорци и возила


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Изработка на секаков вид на рекламен материјал: печатење на ПВЦ фолии, брендирање на прозорци и возила.
 • company profile

  FS Stampa Hil

  • Company introduction:Фс штампа хил, дигитална и сито печатница,брендирање внатрешно и надворешно,принт на рекламен материјал,принт текстил маици, принт сублимациски чаши, перници
  • Contact Person Name:Светлана
  • Address:Ванчо Прке 1 лок.5
  • Post Code:2000
  • City:Stip , Macedonia
  • Cell Phone #:078560001
  • Telephone #:(077)566466
  • Geo Location:Show  077566466

  shopping assistance