00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Нараквица бакарна тип2


 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description:Рачна изработка, уникатен примерок.Димензии широка 52 мм, обем 65х50 мм.0,032 кгр.Нараквцата е изработена од бакарни плочки рачно ковани, патинирани и гравирани со мотиви од вековното народно творештвно.www.kulturnariznica.mk
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Macedonia
 • Warranty:Lifelong
 • оцени од корисници
  company profile

  Cultural treasure (Kulturna riznica)

  • Company introduction:Нашата цел е културното богатсво да послужи како ресурс за одржлив развој а со тоа подобрување на меѓуетничкото разбирање, развој на заедниците и зближување на народите преку културните достигнувања. Нашата инвентивност ја гледаме во обеднинувањето на презентцијата на едно место на голем број креации на ракотворци и израборувачи на копии од артефакти. На оние што сакаат да ја подржат оваа мисија им овозможивме брз пристап и преглед до содржините на сајтот каде ќе најдат голем број производи.
  • Contact Person Name:Владо
  • Address:Петар Драпшин 7-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078/380970
  • Telephone #:070/908159
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance