00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ЗНАМИЊА на навивачки групи


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Знамиња на навивачки групи.
 • Availability:On Order
 • Warranty:1 year
 • company profile

  Сигнум плус

  • Company introduction:Сигнум плус изработува секаков вид на знамиња. -Знамињата се изработуваат од различни матријали во зависност од намената на знамето. -Знамиња за канцелариска употреба се изработуваат од материјал сатен. -А знамињата за надворешна уптреба од материјал шармес. -Спортските клубови и организации не би биле тоа што се без нивните препознатливи знамиња и дресови,а тука се и верните навивачи со знамиња,транспаренти и мотки.А ние сме тука да го добијат најдоброто. Сигнум плус принта и: -Чаши -Капи -Маици -Бизнис картички -Фризби -Пенкала -Запалки -Приврзоци -Чадори -Mouse pad -Сложувалки -Перници -Часовници -Торби -PVC реклами -Флаери -Беџови Сигнум Плус нуди графичко решение за реализација на вашите идеи. Уживајте во дизајнот, квалитетот и боите. Од идеја до принт!
  • Contact Person Name:Сигнум плус
  • Address:бул.Партизански Одреди 82
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:075331295  075331295

  shopping assistance