00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Брош на љубовта

5%save

Брош на љубовта

Цената е со вклучен ДДВ
2.500 MKD 2.375 MKD

 • product description
 • user ratings
 • company profile
product description
 • Product Description: Брош на љубовта златен.
  Рачна изработка, уникатен примерок,тема од народното творештво.
  Темата е изработена со филигранска техника со употреба на срма конец во боја и поставена во засткалена дрвена рамка.
  Димензии-голем 27х27х1,5 см , 0,8кгр
  Брошот како накит или украс на облеката бил често користен. Брошот редовно бил закитен со скапоцени или полускапоцени камења. Со ова се сакало да се истакне статусот и положбата на оние кои го носеле накитот на својата облека.
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:Macedonia
 • Warranty:Lifelong
 • оцени од корисници
  company profile

  Cultural treasure (Kulturna riznica)

  • Company introduction:Нашата цел е културното богатсво да послужи како ресурс за одржлив развој а со тоа подобрување на меѓуетничкото разбирање, развој на заедниците и зближување на народите преку културните достигнувања. Нашата инвентивност ја гледаме во обеднинувањето на презентцијата на едно место на голем број креации на ракотворци и израборувачи на копии од артефакти. На оние што сакаат да ја подржат оваа мисија им овозможивме брз пристап и преглед до содржините на сајтот каде ќе најдат голем број производи.
  • Contact Person Name:Владо
  • Address:Петар Драпшин 7-а
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078/380970
  • Telephone #:070/908159
  • Geo Location:Show  070/287-777

  shopping assistance