00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Стол со висока анатомска потпирачка и седалка тапациран во екокожа


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Стол со висока анатомска потпирачка и седалка тапациран во екокожа
  -регулирање на височината на столот
  -релакс механизам со можност за заклучување во работна позиција
  -регулирање на силата на лулање според тежината на корисникот
  -фиксен полиуретански раконаслон
  -препорачана тежина 100кг
  -боја:црна
  -шифра:90670
 • Wholesale Price - VAT Excluded:5.200 MKD
 • company profile

  Office Plus

  • Company introduction:Office Plus is a leading company in Macedonia for products and solutions for office operations. With its seven stores in Skopje and Strumica, Office Plus is present on the retail office products market. Office Plus is a distributor of many world brands.
  • Contact Person Name:Комерцијалист
  • Address:Индустриска 4, п.фах 674
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 15501
  • Geo Location:Show  0215501

  shopping assistance