00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Ritma Cube - Систем за фиоки со меко затварање

50%save

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:При дизајнот на RITMA CUBE посветено е дополнително внимание на димензиите за сечење и бушење на панелите, правејќи ги компатабилни со дизајните на добропознати брендови во оваа индустрија. Едноставното и брзо монтирање на овој систем за фиоки го прави RITMA CUBE вистинско решение за сите производители на мебел.

  ОСОБИНИ

  ■ Скриени лизгачи;
  ■ Целосно извлекување со синхронизирана контрола;
  ■ Носивост 35 кг.;
  ■ Вграден механизам за меко затварање и стабилизатор;
  ■ Коцкаст реилинг – покрај кружниот реилинг RITMA CUBE нуди опција за поставување на коцкаст реилинг на кој може да се вгради стаклен или дрвен страничен панел од 8 милиметри.

  НАПОМЕНА:
  Цената се однесува за основниот модел на овој систем со должина од 500мм (иверката се нарачува посебно). Цената е различна кај останатите модели и должина на лизгачите. Повеќе информации на нашата веб страна

  ---> https://soloprom.com.mk/

 • Availability:In Stock
 • Seller:Soloprom
 • Place of Origin:Malaysia
 • company profile

  Soloprom

  • Company introduction:Soloprom is a company that operates in the wholesale and retail of exclusive materials for kitchens and interiors. Soloprom is a pioneer in supplying the city of Skopje with raw materials for carpenter work. The company is established and begins its work on 15/10/1991.
  • Contact Person Name:Дејан
  • Address:Душко Поповиќ бр. 1
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:+ 389 (0)2 2628870
  • Fax #:+ 389 (02)2 600017
  • Geo Location:Show  022628870

  shopping assistance