00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Computer Chairs

Computer Chairs

Цената е со вклучен ДДВ
1.200 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:platno/plastika so amortizeri,mehanizam za podesuvanje na visina na stol i trkala
 • Availability:In Stock
 • Place of Origin:China
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Anfil kompjuteri

  • Company introduction:Анфил е компанија со неколку групи дејности од кој може да се потенцираат: увоз и продажба на информатички хардвер и мултимедија како и сервис за истите, изработка на наменски софтвер, увоз, продажба и сервис на машини и потрошни материјали за печатење, Увоз и продажба на алармна и надзорна опрема, увоз и продажба на канцелариски мебел...
  • Contact Person Name:Сашо Бурчевски
  • Address:Иван Хаџиниколов 135-Б (Ратко Митровиќ)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075456495
  • Telephone #:02 2796977
  • Fax #:02 2796620
  • Year registered:1997
  • Total employees:15
  • Geo Location:Show
  10%save
  Retail Price - VAT Included:4.500 MKD 4.050 MKD

  Стол 5630
  022796977

  shopping assistance