00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Fragmat-mak

Fragmat-mak

FRAGMAT MAK е мешовита словенечко-македонска компанија која се занимава со производство на EPS (експандиран полистирен) - стиропор. Фирмата е регистрирана на крајот од 2003 година а со производство започна во март 2004-та со 12 вработени, чиј број денес се зголеми на 19 работници. Деловната стратегија ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Retail Price - VAT Included:Ask for price

Bitulit

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Bitumenska MTH masa

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Bitumenska masa MBH

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Poliazbitol

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Kondor V4

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Kondor V3

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Izotem V4

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Izotem V3

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Kondorin V3 Fragmat

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Ter hartija FRAGMAT

Retail Price - VAT Included:Ask for price

Пергамин Fragmat

Retail Price - VAT Included:Ask for price

XPS - Stirodur


next
Page 1 of 2, total 17 products


070/287-777

shopping assistance