00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Евростил-м

  • Company introduction:Евростил-М е компанија која се занимава со производство на мебел и изградба на станбени објекти. ГОТОВ МЕБЕЛ: • Спални соби • Плакари • Канцелариски мебел • Детски соби • Комоди • Кујни РЕПРОМАТЕРИЈАЛИ: • Дигитален принт на калено стакло • Чешми (славини) • Мијалници (садопери) • 3D фолии за пластифициран медијапан • Оков за мебел • Абс и пвц траки • Осб плочи • Лесонит • Работни плочи • Mедијапан • Иверка Евростил-М, постои од 2003 година. Постојано ги следи иновациите и потребите на пазарот, со цел да одговори и ги применува истите. Инвестира во модерни механизации и квалитетен репроматеријал, со цел постигнување на квалитетен производ. Во мебелната индустрија, произведуваме со софистицирани машини за кроење, кантирање и склопување на иверка и медијапан. Нудиме широк дизајн на мебелни аксесуари како: окови, умивалници, рачки, механизми, чешми и др. Нашата визија е да создадеме насмевка на вашето лице. Одлуката за купување на сопствен дом е тешка, долгорочна и голема финансиска инвестиција. Затоа нашата крајна цел е создавање на квалитетни станови со врвна изолација, квалитетен производ. Опремување на истите станови со квалитетен и современ мебел, произведен од нас. СÉ НА ЕДНО МЕСТО КАЈ НАС! НИЕ ГО ГРАДИМЕ И ОПРЕМУВАМЕ ВАШИОТ “ТОПОЛ ДОМ“!
  • Contact Person Name:Евростил-м
  • Address:Гоце Делчев б.б.
  • Post Code:2400
  • City:Strumica , Macedonia
  • Cell Phone #:075 490655
  • Telephone #:078 333841

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products4
Member since18 Oct, 2019
Last activity12:55:50 , 11 Apr, 2022
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance