00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Еуропеан Плантс

  • Company introduction:Уеропеан Плантс во моментов негуваат повеќе од 150 хектари земјиште во производството на широк спектар на дрво и растителни материјали претежно за DIY, големи Градинарски центри и за комерцијални и индустриски уредувања. Наша специјалност е средни до големи декоративни (conifers) дрвја. Сепак ние, исто така, снабдуваме со широк асортиман на други украсни дрвја, грмушки и растенија, вклучувајќи многу специјализирани предмети. Европската Растенија е 100% холандска компанија и првите професионални комерцијални расадници за декоративни садници во голем обем во Македонија и на Балканот. Во моментов нашата градина е најголема во целиот регион на Југоисточна Европа. Европската Растенија снабдува околу 150.000 дрва на годишно ниво, се транспортира до места низ Западна и Југоисточна Европа, Турција и Украина, директно или преку нашите увозници во овие земји. Имаме 25 години искуство во бизнисот со градинарство и ние сме многу горди на нашата ефикасност.
  • Contact Person Name:Еуропеан Плантс
  • Address:с.Прељубиште
  • Post Code:1222
  • Cell Phone #:072238673
  • Telephone #:072267008

Images

Logo

Other

Company profile complete59.38%
Number of products19
Member since16 Jun, 2017
Last activity00:15:02 , 20 Oct, 2017
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance