00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Микро хидроцентрали цо моќност 5до 30KW

36%save

Микро хидроцентрали цо моќност 5до 30KW

Цената е со вклучен ДДВ
94.000 MKD 60.160 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description: 3KW Микро Хидроцентрала
  Турбините со наклонета млазница се AC директни системи, се состојат од турбина-генератор единица за производство на електрична енергија која се користи според потребите.Нема потреба од Батерија и Инвертор, нудат комплетен "вода до жица" систем со интегрирани Турготурбина,генератор и електрична контрола на оптоварувањето. Дизајнирани се да овозможат готов за употреба 230V напон, од четкен посебно редок на земјата постајан магнет алернатор и затоа има поголема ефикасност од обичните алтернатори. Излезниот напон и фреквенција се контролирани од страна на електронско оптоварување (со баласт). Бара малку односно 18 до 35 литри вода во секунда која пага од 19-30 метри височина преку цевка, тоа може да обезбеди доволно моќ за приклучување на мали апарати за домаќинство. Оваа машина е компактна, лесна за инсталација и бара малку одржување,освен подмачкување на лежиштата на неколку месеци. Турбината е наменета за семејства во одалечените области за производство на електрична енергија во нивните домаќинства лесно и ефтино. Овие единици се неверојатно успешни и се инсталирани илјадници низ светот. На овие турбини им треба многу малку вода за да работат ефикасно и произведуваат значителна моќ. Стандардната конфигурација содржи една млазница.
  Еднократна инвестиција без смекти за електрична енергија.
  Месечно производство на електрична енергија од 2160 KW
  Годишно производство на електрична енергија од 26280 KW
  Самата себе се отплатува за период од 1 до 1,5 години во зависност од потрошувачката на енергија.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Mireff
 • Warranty:1 year
 • Wholesale Price - VAT Excluded:60.000 MKD
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Mireff

  • Company introduction:Друштво за производство, трговија, услуги, проектирање и инженеринг “Мирефф“ увоз-извоз ДОО Кратово Мали хидрогенератори за домаќинства, за викендици покрај река, за професионална употреба, рибници, фарми и за сите кои сакаат да имаат енергетски независни објекти.
  • Contact Person Name:Ванче Мирев
  • Address:Ул. Ѓорѓи Какашевски бр.4
  • Post Code:1360
  • City:Kratovo , Macedonia
  • Cell Phone #:++389-71-245534
  • Telephone #:++389 31 482 482
  • Year registered:2013
  • Total employees:2
  • Geo Location:Show  031482482

  shopping assistance