00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Eneks Group Engineering

  • Company introduction:Компанијата Енекс Гроуп Инженеринг на пазарот нуди еколошки и енергетски производи и системски решенија за греење, ладење и производство на санитарна топла вода како топлински пумпи и соларни системи. Компанијата Енекс е официјален и екслузивен застапник на територијата на Р.Македонија на австриските компании IDM-Energiesysteme GmbH за топлински пумпи и Sonnenkraft за соларни системи. Нашата мисија е да им понудиме на нашите клиенти еколошки и со врвен квалитет производи и системски решенија за греење, ладење и производство на топла вода, со високо ефикасно користење на обновливи енергии. Нашиот искусен тим нуди високо квалитетни услуги, техничка поддршка и обуки за нашите клиенти и соработници. За дополнителни информации посетете не на www.eneks.mk
  • Contact Person Name:Дарко Јакимовски
  • Address:ул. Симеон Кавракиров бр.20-1/2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:+38925110347
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete59.38%
Number of products59
Member since16 Jan, 2015
Last activity15:40:14 , 18 Jun, 2019
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance