00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Elmed

 • Company introduction:ЕЛМЕД е генерален застапник на неколку врвни произведители на индустриска опрема за обележување. Од самиот почеток на своето постоење (1991год.) ја има стекнато довербата на повеќе светски реномирани фирми и има статус на овластен застапник и сервисен центар на територијата на Република Македонија. Основен приоритет на Елмед е да одговори на потребите на клиентите со гарантиран квалитет, осигуран сервис и следење на светските тенденции на индустриско обележување. Нашата цел секогаш била остварување успешни и долговечни партнерски односи со клиентите, со тоа допринесувајќи до ефикасност на производството, следливост на производите како и заштита на брендот.
 • Contact Person Name:Јулијана
 • Address:24 Br.16g Ilinden
 • City:Skopje , Macedonia
 • Cell Phone #:078204666
 • Telephone #:023216577
 • Fax #:023216577
 • Year registered:1990
 • Total employees:17
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete78.12%
Number of products66
Member since07 Nov, 2012
Last activity13:39:07 , 01 Mar, 2022
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance