00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Дизел Агрегатор Deutz


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Раде Кончар ТЕП е генерален застапик и сервисер на ЕМСА дизел агрегати и нуди огромен избор од гамата на светски производители на мотори и алтернатори (Perkins, Deutz, Volvo, Baudouin и др.). Емса произведува генератори со моќност помеѓу 10-2500kVA, а воедно и нуди ефикасни решенија според специфичните барања на клиентите.
  Емса дизел агрегатите покрај одличен квалитет, се карактеризираат и со модерен и иновативен дизајн, намалено ниво на бучавост што ги прави идеални за болници, индустриски капацитети и големи објекти.
  1.опсег на моќност: 10-2500kVA;
  2.галванизирано и звучно изолирано куќиште (canopy);
  3.автоматски контролен панел;
  4.ATS (автоматски трансфер панел);

 • Availability:Contact
 • company profile

  Rade Koncar-TEP

  • Company introduction:Rade Koncar TEP is a world leading company in the metal and the electrical industry in Macedonia, and in the Balkans. The brand Rade Koncar has a tradition that exists for more than 65 years.
  • Contact Person Name:Vlatko
  • Address:бул.3-та Македонска Бригада 52
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022402481
  • Fax #:02 2402482
  • Geo Location:Show  022402481

  shopping assistance