00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

МОДУЛНИ МЕТАЛНИ ОРМАРИ ТИП "SS", САМО-СТОЕЧКИ


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Металните модулни ормари тип "SS" претставуваат основа на сите наши нисконапонски разводни ормари кои ги испорачуваме комплетно опремени спрема потребите на нарачателите и спрема нивните проекти. Изработени се спрема стандард EN60439 и останати норми кои се однесуваат на овојт тип на ормари. Материјал: декапиран или поцинкуван лим зашитен со електростатско фарбање со епоксидна боја отпорна на надворешни атмосферски влијанија. Нијанска RAL7035, други нијанси на посебно барање. Степен на заштита IP43 и IP54 согласно со стандард EN60529. Ормарите се самостоечка изведба, со својата флексибилност овозможуваат изградба на разни видови нисконапонски постројки за сите потреби. -Главни разводни табли, струја до 7400A; -Мотор контролни центри, струја до 7400A; -Ормари за автоматска компензација на реактивна енергија; -Ормари за релејна заштита; -AD и DC разводни ормари;
 • Availability:Contact
 • company profile

  Rade Koncar-TEP

  • Company introduction:Rade Koncar TEP is a world leading company in the metal and the electrical industry in Macedonia, and in the Balkans. The brand Rade Koncar has a tradition that exists for more than 65 years.
  • Contact Person Name:Vlatko
  • Address:бул.3-та Македонска Бригада 52
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022402481
  • Fax #:02 2402482
  • Geo Location:Show  022402481

  shopping assistance