00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Generator


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Power generator
 • Availability:In Stock
 • Warranty:1 year
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Semaks Koncar Elektrodizelagregati

  • Company introduction:Претпријатието „Семакс Кончар“ - Скопје посотои од 1993 година и потекнува од фабриката „Раде Кончар“ - Скопје каде што уште од 1980 година, работи континуирано на поправка и сервисирање на електродизелагрегатите ширум републиката, а и надвор од неа. Во поново време работиме со изнајмување на наши агрегати со моќност од 5kVА до 1000kVA, а по потреба и со моќност до 1500kVA. Опремени сме со мобилни агрегати за лесно пренесување како и со камиони за секаков терен со дигалки до 7т. Претставници сме за продажба, сервисирање и одржување на агрегати од фабриката Matisa MM - Словенија, и сме овластен сервис на агрегати FG Wilson, во Р.Македонија Можеме слободно да кажеме дека 95% од нашето работење е сервисирање, одржување, изнајмување и продажба на агрегати во Р.М. и надвор од неа.
  • Contact Person Name:Ана
  • Address:Гаврил Константиновиќ 27-б
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:070277992
  • Telephone #:+38922446330
  • Fax #:+38922446330
  • Geo Location:Show  022446330

  shopping assistance