00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Eksperts

  • Company introduction:Експертс е специјализирано претпријатие во приватна сопственост, кое се бави со компримираниот воздух како заокружен технолошки процес, кој вклучува негово производство, третман, дистрибуција и користење. За сите овие сегменти, Експертс обезбедува технолошки решенија, опрема, монтажа и пост продажен сервис, а како производи нуди: Индустриски компресори и опрема за третман на компримираниот воздух Индустриски пневматски компоненти, приклучоци и црева Индустриски пневматски, соленоидни и рачно погонувани вентили
  • Contact Person Name:Emilija
  • Address:М.Т.Гологанов 149 (Иво Лола Рибар)
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:023081970
  • Fax #:023084871
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products32
Member since19 Dec, 2012
Last activity13:02:20 , 27 May, 2016
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance