00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Duna Computers

 • Company introduction:Дуна Компјутери е водечка македонска IT компанија која што обезбедува целосни решенија за интеграција и одржување во компаниите, мобилни решенија и услуги за управување со документи. Во своето 17 годишно работење, Дуна Компјутери се разви во експерт за корпоративни проекти и е позната по своите софтверски решенија. Дуна Компјутери е ексклузивен увозник на светски познатите брендови - Apple, RICOH, OKI, Psion, Clasus Interactive Whiteboards, Brahler ICS, Tentnology; дистрибутер за Garmin; HP preferred partner; Adobe и Corel партнер; производител на фискални каси Браво; и на ERP, CRM, Business Intelligence и Records Management софтверот ULTIMA®. Основните активности на Дуна Компјутери од основањето до денес, се оформуваа и приспособуваа според барањата и потребите на корисниците, а се со цел да се создаде еден заокружен систем кој континуирано се надоградува. Полето на делување на Дуна Компјутери опфаќа: компјутерски инженеринг, развој на апликативен и специјализиран софтвер, развој на системи за автоматска идентификација и прибирање на податоци, продажба на компјутерски системи и компоненти, проектирање, изведба и одржување на компјутерски мрежи, дистрибуција на печатари, мултифункционални уреди, фотокопири, телефакси, продажба на навигациони уреди, обука, инсталација, сервисирање и поддршка на сите производи, производство, дистрибуција и одржување на фискална апаратура, изнајмување и дистрибуција на конференциски системи и системи за симултан превод.
 • Contact Person Name:Срна Илова
 • Address:бул. 8ми Септември 18
 • Post Code:1000
 • City:Skopje , Macedonia
 • Telephone #:023104500
 • Fax #:023104530
 • Year registered:1994
 • Total employees:71
 • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete81.25%
Followed1
Number of products22
Member since03 Apr, 2012
Last activity11:17:56 , 05 Jul, 2018
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance