00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Џиви

Џиви

ЏИВИ ДОО Гевгелија е компанија основана во 1992 година, кога започна со трговија на аудио-видео опрема и апарати за домаќинство. Од самиот почеток ЏИВИ остварува успешни деловни резултати и постојано инвестирање во изградба на нови објекти и проширување на понудата. Во 1997 година компанијата се сели ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Retail Price - VAT Included:372.990 MKD

MIDEA MHC-V30W/D2RN8-B-Monoblock

Retail Price - VAT Included:269.990 MKD

MIDEA MHC-V16W/D2RN8-B-Monoblock

Retail Price - VAT Included:289.990 MKD

MIDEA MHA-V16W/D2RN8-B-SPLIT

Retail Price - VAT Included:166.799 MKD

Gree Versati3 Monoblock GRS-CQ8.0Pd ...

Retail Price - VAT Included:222.399 MKD

Gree Versati3 Monoblock GRS-CQ16Pd/ ...

Retail Price - VAT Included:27.990 MKD

ARIA ARHB3VI32-12WF / ARHB3VO32-12

Retail Price - VAT Included:23.500 MKD

PROfessional PFVI32-12WF / PFVO32-1 ...

Retail Price - VAT Included:38.500 MKD

PROfessional PFVI32-18WF / PFVO32-1 ...


Page 1 of 1, total 8 products


070/287-777

shopping assistance