00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Studio Alternativa

Studio Alternativa

СТУДИО АЛТЕРНАТИВА е студио за масажи, мануелна терапија и едукација. Студио, кое ви нуди алтернатива и алтернативен начин на помош. На едно место ќе најдете високо квалитетна услуга, пред се професионална и стручна помош, како и можност за едукација. Нудиме можност да ги почуствувате благодетите на ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
40%save
Retail Price - VAT Included:2.000 MKD 1.200 MKD

Антистрес масажа на цело тело за дв ...

33%save
Retail Price - VAT Included:1.194 MKD 800 MKD

Relax massage for the whole body

Retail Price - VAT Included:1.000 MKD

Масажи за трудници

Retail Price - VAT Included:1.200 MKD

„Hot stone“ масажи

Retail Price - VAT Included:600 MKD

Масажа за деца

Retail Price - VAT Included:300 MKD

Кинезиотејпинг

Retail Price - VAT Included:1.500 MKD

Масажа на под

Retail Price - VAT Included:700 MKD

Масажа на стол

Retail Price - VAT Included:1.000 MKD

Лимфна дренажа на целото тело

Retail Price - VAT Included:1.200 MKD

Хавајска масажа „Ломи Ломи“

Retail Price - VAT Included:700 MKD

Антицелулитна масажа

Retail Price - VAT Included:1.000 MKD

Масажа за „уморни нозе“

Retail Price - VAT Included:500 MKD

Масажа на лице и глава

Retail Price - VAT Included:800 MKD

Рефлексотерапија


next
Page 1 of 2, total 21 products


070/287-777

shopping assistance