00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Products for Бинет Медикал

Бинет Медикал

Бинет Медикал e компанија која е ексклузивен увозник и сервис на SAMSUNG Healthcare за подрачјето на Македонија и Косово и ги нуди следните производи и услуги: • ОПШТА МЕДИЦИНА: Ехо апарати SAMSUNG, ЕКГ апарати, офталмоскопи, отоскопи, пулсоксиметри.. • ГИНЕКОЛОГИЈА: најсовремени 3D/4D/ и 5D Eхо ... повеќе за компанијата

OPEN THE SEARCH FILTERS HERE
Category : Discount :
Delivery :
Page 1 of 1, total 3 products


070/287-777

shopping assistance