00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

Д-р Милошевиќ

  • Company introduction:Д-р Милошевиќ е специјалистичка ординација по ортодонција. Услуги: • Ортодонција • Третман на деца • Третман на возрасни • Орална хирургија • Естетска стоматологија • Општа стоматологија • Детска стоматологија • Орална хирургија • Ендодонција • Протетика • Озон терапија • Ласер терапија Специјалистичка ординација по ортодонција Д-р Милошевиќ е основана 1992 год. од страна на д-р Савка Милошевиќ, специјалист ортодонт. Од почетокот па до денес се следат и имплементираат во пракса најновите трендови во стоматологијата, а особено во областа на ортодонцијата. Наша цел е и едукација на пациентите во правец на превенција преку одржувањето на оралната хигиена и редовни контролни прегледи. Знаење, искуство и примена на најсовремени технологии во дијагностицирањето и ортодонскиот третман.
  • Contact Person Name:Д-р Милошевиќ
  • Address:23-ти Октомври 18-а-1/6
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:071 260091
  • Telephone #:02 2464007

Images

Logo

Other

Company profile complete71.88%
Number of products9
Member since03 Feb, 2020
Last activity00:15:03 , 05 Feb, 2020
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance