00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

  • Language

D-r Danailov

  • Company introduction:Д-р Бојан Данаилов, Интернист Кардиолог, специјалист-интернист, субспецијалист-кардиолог. Со самостојно работно искуство од 20 години како интернист-кардиолог со постојана обука и следење на сите светски медицински новости и нивно практикување, е еден од најзвучните имиња во Македонското здравство. 14 години работел во првата приватна кардиолошка ординација во Македонија "ATIK-COR", а од 2009 година во сопствена интернистичко-кардиолошка ординација Д-Р ДАНАИЛОВ. Привилегии на пациентите кои се лекуваат во ординација Др. Данаилов: Имаат можност за 24 часовен контакт и достапност на медицинскиот персонал. Ординацијата работи со закажување или доколку се работи за потежок случај може да се направи прием истиот ден.
  • Contact Person Name:D-r Danailov
  • Address:Владимир Комаров 20
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:02 2434 000
  • Fax #:02 2461 056
  • Geo Location:Show

Location

Images

Logo

Other

Company profile complete62.50%
Number of products10
Member since28 Jan, 2016
Last activity11:13:50 , 16 Jan, 2023
Would you like to receive seasonal discounts?


070/287-777

shopping assistance