00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Мијалници


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Мијалници
 • Category:Sinks
 • Availability:Contact
 • company profile

  Јомак Ком

  • Company introduction:Јомак Ком e компанија чија основна дејност е производство на индустриска опрема за готвење по HACCP стандарди. Производи: • Аспиратори • Висечки елементи • Вертикални шкафови • Тостери • Фиокарници • Фритези • Гиро • Мијалници • Паланчикари • Печки • Работни маси • Скари • Шпорети Исто така, ви ги нудиме нашите услуги во областа на одржувањето на вашите кујни и комплетно реконструирање. Нашата компанија ЈОМАК КОМ е формирана во 2013 година во Велес. Нашата цел е задоволни клиенти кои со задоволство ќе го спомнуваат нашето име со секое користење на производите кои се изработени од нашата компанија.
  • Contact Person Name:Јомак Ком
  • Address:Орце Мартинов 49
  • City:Veles , Macedonia
  • Cell Phone #:077 800860
  • Telephone #:077 800860
  Retail Price - VAT Included:7.590 MKD

  Кошари и мијалници

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Kitchen sinks ALVEUS

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Kitchen sinks ALVEUS

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Kitchen sinks ALVEUS
  077800860

  shopping assistance