00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Ќерамида Efekt Plus - Пресуваната ќерамида


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Пресуваната ќерамида ЕФЕКТ ПЛУС (EFEKT PLUS) се користи за покривање на кровови во косина. Благодарение на двостраните фалцови со голема длабочина, оваа ќерамида овозможува уште подобро пломбирање на кровната површина со што се отстранува опасноста од пробивање на дожд проследени со ветер и завејување со сув снег. Растојанието на летвите се одредува во зависност од косината на кровната рамнина, а лизгачкото летвисување во граници од 32-36 см го прави идеален за обновување на кровови покриени со ќерамиди од други димензии. Се поставува во мрежа.
 • company profile

  Alfa import

  • Company introduction:Алфа Импорт е формирана 1990 година и континуирано брзо се развива како приватно поседувана фирма, од професионалци со истакнато искуство и знаење и јасна визија да воспостават нови стандарди во продажно-дистрибутивното деловно работење во областа на градежништвото.Нашата фирмаALFA IMPORT со седиште во Скопје успешно и квалитетно работи веќе 25 години на македонскиот пазар како независна фирма со приватен капитал во областа на градежништвотои градежните материјали.Полето на делување на Алфа Импорт опфаќа дистрибуција на сите стоваришта во Македонија.
  • Contact Person Name:Katerina
  • Address:Источна Индустриска зона б.б., Маџари
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38975435075
  • Telephone #:023064404
  • Fax #:023064404
  • Geo Location:Show  023064404

  shopping assistance