00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

РЕХАУ Профили за лизгачки прозорци и врати СИНЕГО Слајд (SYNEGO Slide)


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Лизгачки врати и прозорци - уште поедноставни
  Откријте ги современите архитектонски можности и иновативните концепти за уредување на просторот. Лизгачки прозорци и врати од системот на профили SYNEGO SLIDE, со исклучителни можности за уредување на просторот.
 • Availability:Contact
 • Seller:Rehau
 • Place of Origin:Germany
 • Minimum Order Quantity:0
 • company profile

  Rehau

  • Company introduction:Бизнис-полето ГРАДБАво РЕХАУ е носечки столб на глобалниот преработувач на полимери РЕХАУ. Стручното знаење од трите бизнис-полиња градежништво, автомобилска индустрија и индустрија РЕХАУ го интегрира доследно, со цел на ниво на производи, консалтинг и услуги со помош на иновации и целосно развиени системи да ја зајакне лидерската позиција во светот. РЕХАУ ГРАДБА нуди современи и уникатни решенија за енергетски-ефикасна градба - од приватни куќи, преку згради, па се до индустриски, трговски и административни згради. Притоа, во фокусот се иновативни и напредни решенија за енергетски-ефикасна градба и санација како и управување со води. Околу 15000 вработени од целиот свет се стремат за развој и успех на РЕХАУ. На 170 локации во светот, фамилијарната фирма се обидува да им се приближи на муштериите и на пазорот
  • Contact Person Name:Рехау
  • Address:Борис Трајковски 7 б.б. (Првомајска)
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022402670
  • Geo Location:Show  022402670

  shopping assistance