00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

PVC прозор

PVC прозор

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Компанијата Никем работи со пластика на Ролопласт (5 и 6 коморна), Германски GU оков и повеќе видови на стакла.
  Компанијата Никем монтира комарници, венецијанки и ролетни
 • Category:PVC Joinery , Windows
 • Availability:Contact
 • Seller:Nikem
 • company profile

  Nikem

  • Company introduction:ДООЕЛ НИКЕМ Битола е пилана во комбинација со столарска работилница за производство на надворешна и внатрешна столарија (врати и прозори).
  • Contact Person Name:Николче Милевски
  • Address:Ванчо Јаневски 12
  • Post Code:7000
  • City:Bitola , Macedonia
  • Cell Phone #:075437871
  • Telephone #:070395573
  • Year registered:2003
  • Total employees:4
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Влезна врата

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Влезна врата
  070395573

  shopping assistance