00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

PVC doors and windows

PVC doors and windows

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:ФИНЕСТРА БАУ е застапник на реномираниот бренд на ПВЦ профили БАУЕР за Р.Македонија. Во нашето производство користиме и 5-Коморен (70мм) и 6-Коморен (80мм) систем профили. Од 2013 година како новитет почнавме со производство на 6-Коморен систем со 3-ДИХТУНГА кој е најновиот тренд во Европскиот пазар. За да постигнеме најдобри и најкомпатибилни цени за ПВЦ столаријата, исто така заедно со ПВЦ профилот увезуваме и соработуваме директно со реномирани фабрики кои произведуваат Оков за ПВЦ столарија, Метал и Стаклопакети.
 • Availability:Contact
 • company profile

  Finestra bau

  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:Бутелска б.б.
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:078506666, 078425000, 078326000
  • Telephone #:022622264
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  PVC doors and windows

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  PVC doors and windows

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  PVC doors and windows

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  PVC doors and windows

  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  PVC doors and windows
  022622264

  shopping assistance