00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Sewage pipes

Sewage pipes

Interested for the price?

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:The system of drainage pipes with a high load of polypropylene for wastewater largest loads according to ÖNORM EN 1852 system of sewage pipes with a high load of PVC waste water with heavy burdens according ÖNORM EN 1401
  The requirements for these new specifications sewage systems is steadily increasing. Simultaneously turn public funds are increasingly less.
  AVADUKT PP SN10 RAUSISTO meets:
  • Absolutely sealing
  • Minimum wear
  • Maximum continuous operation throughout the life of at least 100 years.
 • Availability:Contact
 • Seller:Rehau
 • company profile

  Rehau

  • Company introduction:Бизнис-полето ГРАДБАво РЕХАУ е носечки столб на глобалниот преработувач на полимери РЕХАУ. Стручното знаење од трите бизнис-полиња градежништво, автомобилска индустрија и индустрија РЕХАУ го интегрира доследно, со цел на ниво на производи, консалтинг и услуги со помош на иновации и целосно развиени системи да ја зајакне лидерската позиција во светот. РЕХАУ ГРАДБА нуди современи и уникатни решенија за енергетски-ефикасна градба - од приватни куќи, преку згради, па се до индустриски, трговски и административни згради. Притоа, во фокусот се иновативни и напредни решенија за енергетски-ефикасна градба и санација како и управување со води. Околу 15000 вработени од целиот свет се стремат за развој и успех на РЕХАУ. На 170 локации во светот, фамилијарната фирма се обидува да им се приближи на муштериите и на пазорот
  • Contact Person Name:Рехау
  • Address:Борис Трајковски 7 б.б. (Првомајска)
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022402670
  • Geo Location:Show  022402670

  shopping assistance