00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Бетонска ќерамида MEDITERRAN ZENIT (Медитеран Зенит)


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Зенит е олицетворение на модерно дизајниран ентериер, сон на секој архитект и дизајнер. Со својата појава во битна мерка го определува карактерот на градби. По стилот е сличен на едноставните источни форми и контури помешани со ладна елеганција на северните краеви. Чисти линии, сила и дизајн. Производи развиени со цел за најсовремени потреби. Оваа ќерамида претставува нова насока во покривањето на кровови. Препорачана боја за додатен прибор од метал и пластика: црна, црна, црна.
 • company profile

  Alfa import

  • Company introduction:Алфа Импорт е формирана 1990 година и континуирано брзо се развива како приватно поседувана фирма, од професионалци со истакнато искуство и знаење и јасна визија да воспостават нови стандарди во продажно-дистрибутивното деловно работење во областа на градежништвото.Нашата фирмаALFA IMPORT со седиште во Скопје успешно и квалитетно работи веќе 25 години на македонскиот пазар како независна фирма со приватен капитал во областа на градежништвотои градежните материјали.Полето на делување на Алфа Импорт опфаќа дистрибуција на сите стоваришта во Македонија.
  • Contact Person Name:Katerina
  • Address:Источна Индустриска зона б.б., Маџари
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:+38975435075
  • Telephone #:023064404
  • Fax #:023064404
  • Geo Location:Show  023064404

  shopping assistance