00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Knauf Електричарски гипс - 2,5 кг. Градежен гипс - 40 кг. и Моделарски гипс Rocaso - 40 кг.


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Електричарски гипс од Knauf (2,5 кг. пак.) - идеален за поставување на електрични инсталации. Градежен гипс Knauf Baugips (40 кг. пак.) - за поправка на ѕидарски работи во градежништвото. Моделарски гипс Knauf Rocaso (40 кг. пак.) - гипс за фини работи и моделирање. Се користи во протетика, како замена за медицински гипс, како и во уметничко моделарство.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Presing
 • Place of Origin:Germany
 • company profile

  Presing

  • Company introduction:Продажба и монтажа на системи за сува грдба „ Кнауф “
  • Contact Person Name:Стефко Ѓоргиевски
  • Address:Новачки пат б.б.
  • Post Code:7000
  • City:Bitola , Macedonia
  • Cell Phone #:070/311-483
  • Telephone #:047/240-163
  • Fax #:047/240-163
  • Year registered:2003
  • Total employees:2
  • Geo Location:Show  047240163

  shopping assistance