00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

ПАНЕЛНИ РАДИЈАТОРИ PEKPAN


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:фабриката PEKPAN е основана во далечната 1969 год. Како резултат на долгогодишното искуство се создадени PEKPAN панелните радијатори кои не без причина се наречени ТИТАНИ МЕЃУ ПАНЕЛНИТЕ РАДИЈАТОРИ. Радијаторите се произведени со најсовремен, целосно интегриран,компјутерски контролиран и целосно автоматизира производен процес по сите европски и светски стандарди CE, EN 442, GOST-R, UKR SEPRO, ISO 9001, ISO 14001, OHSAS 18001, TSE. PEKPAN панелните радијатори восхитуваат како со својата ефикасност така и со својата софистицираност и начин на изработка при кој е внимавано и на најситните детали.Со еден збор кажано PEKPAN панелните радијатори СЕ НАПРАВЕНИ ДА ТРААТ подолго од сите очекувања. КАРАКТЕРИСТИКИ / - Висока топлинска моќност(максимално топлинооддавање) кое се должи на совршениот дизајн на радијаторите и големата површина на конвекторите. - Ладно валан топлиноспроводлив челичен лим изработен според DIN EN 10130 стандард со DC 01 квалитет. - Модерна 33,3мм водена комора. - Врвна антикорозивна заштита и отпорност на надворешни влијанија со нано-технолошки третирана површина. -Техника на троструко одмастување, катодно темелно фарбање,фарбани со еколошка боја на водена база и RAL 9016 епоксиден полиестер со електростатско нанесување. - Максимална работна температура 110°С. - 4 х Р1/2" приклучоци - Со секој радијатор доаѓа гратис комплетен сет за приклучување составен од штопна,вентил за воздух,држачи,завртки и типли. - Се произведуваат во 5 различни висини: 300mm - 400mm - 500mm - 600mm - 900mm - 27 Различни должини по избор 400mm до 3000mm,со зголемување од 100mm. - Отпорни се на висок притисок - Гаранција 10 години
 • Availability:In Stock
 • Seller:Tehno Auto
 • Place of Origin:Turkey
 • company profile

  Tehno Auto

  • Company introduction:TECHNO AUTO LTD was formed in November 1990 with main activity import - export and wholesale and retail. Main activities and scope of operations of the company is: heating, cooling and air conditioning. TECHNO AUTO has its own office space and shop, and light cargo transport for delivering goods to suppliers. For all our products we have provided service and spare parts, and offer assistance in design and engineering of all types of installations in the field of heating, ventilation and air conditioning in cooperation with experienced and tested designers, proven through our long-term commitment. TECHNO AUTO is the exclusive representative of the following companies with production program in the field of heating, cooling, ventilation and air conditioning: ThermoFLUX from Bosna and Hercegovina, Topling from Bosna and Hercegovina, Pekpan from Turkey, Ecoflam from Italy Kostopoulos from Greece, Aliseo group from Italy (Eden, Mekar, Venco), Rhoss from Italy, K-Flex from Italy.
  • Contact Person Name:Продажба
  • Address:бул.Јане Сандански 9-А лок.16
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2463333
  • Year registered:1990
  • Geo Location:Show
  5%save
  Retail Price - VAT Included:3.316 MKD 3.150 MKD

  Panel radiators PEKPAN 600mm х 1000 ...

  5%save
  Retail Price - VAT Included:4.000 MKD 3.800 MKD

  Panel radiators PEKPAN

  5%save
  Retail Price - VAT Included:2.842 MKD 2.700 MKD

  Panel radiators PEKPAN

  4%save
  Retail Price - VAT Included:4.479 MKD 4.300 MKD

  Panel radiators PEKPAN 900mm х 800m ...

  5%save
  Retail Price - VAT Included:6.474 MKD 6.150 MKD

  Panel radiators PEKPAN 600mm x ‎200 ...

  5%save
  Retail Price - VAT Included:9.796 MKD 9.306 MKD

  Panel radiators PEKPAN set of 3 dim ...
  022463333

  shopping assistance