00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Котел на цврсто гориво Termomont Tip TKK 23 моќност 23 KW


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Котел на цврсто гориво Termomont Tip TKK 23 моќност 23 KW

  Цени на котли од овој тип со други моќности:
  TKK 30 30 KW > 37.094 ден
  TKK 35 35 KW > 39.716 ден
  TKK 40 40 KW > 44.975 ден
  TKK 50 50 KW > 52.674 ден
  TKK 60 60 KW > 56.053 ден
  TKK 80 80 KW > 72.397 ден
 • Seller:Metalterm
 • company profile

  Metalterm

  • Company introduction:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основена во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Contact Person Name:Металтерм
  • Address:Фјодор Достоевски 72
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2036322
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show  022036322

  shopping assistance