00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Електричен котел моноблок Ваилант - Vaillant


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Електричен ѕиден уред за централно греење од новата генерација. Електричните уреди за централно греење на Vaillant пружаат греење на станови и куќи на современ начин. Работата на овие уреди е целосно автоматизиран и безмалку нечуен. Уредите се исто така потполно опремени со сите работни и сигурносни елементи. Секвенцијалното палење на грејните спирали спречува несакани импулси во електричната мрежа при вклучување/ исклучување на уредот. Со оглед на фактот дека работат на електрична енергија, работата на овие уреди е целосно еколошки и не им е потребен оџак што овозможува да бидат вградени во најмали простории бидејќи не користат воздух за согорување. За уште поголема удобност уредот може да се комбинира со собен термостат или со индиректно греен резервоар.

  КАРАКТЕРИСТИКИ НА eloBLOCK/2:

  Работата на уредот е целосно автоматизирана и безмалку нечуен
  Секвенцијално палење на грејните спирали пропратено со модулирана работа
  Уредот е опремен со сите работни и сигурносни елементи
  Еколошки
  Нема потреба од оџак
  Можност за сериско поврзување(кај моделите на 24 и 28 kW)
  Можност за работа во зависност од надворешната температура со употреба на оригиналниот прибор
  Можност за работа при осцилација на напонот до 175 V
  Едноставно одржување
  Модерен дизајн
  Комбинација со собен термостат calorMATIC 240
  Можност за монофазен приклучок кај моделите од 6 и 9 kW, кај сите други модели е неопходен трофазен приклучок
  Можност за поврзување на eloBLOCK-от со индиректно греен резервоар користејќи го оригиналниот прибор.
 • Availability:In Stock
 • Seller:Feroterm
 • Place of Origin:Germany
 • Warranty:2 years
 • Minimum Order Quantity:1
 • company profile

  Feroterm

  • Company introduction:Феротерм e компанија која нуди опрема за греење и соларни системи и колектори.
  • Contact Person Name:Vedat
  • Address:с.Боговиње
  • Post Code:1220
  • City:Tetovo , Macedonia
  • Cell Phone #:070 949989
  • Telephone #:044 522988
  • Year registered:1999
  • Total employees:5
  • Geo Location:Show  044522988

  shopping assistance