00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Стан во Автокоманда, Скопје 51.3м2


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Стан бр. 10, на поткровје во Автокоманда, Скопје од 51.3м2 со:
  - Ходник 3.05м2
  - Дневна, кујна и трпезарија 24.90м2
  - Спална соба 9.50м2
  - Детска соба 6.70м2
  - Бања 4.10м2
  - Тераса 3.05м2
  Станот се наоѓа во близина на Полициската станица во Автокоманда, позади трговскиот центар.
 • company profile

  Kompanija Savovski

  • Company introduction:КОМПАНИЈА САВОВСКИ претставува друштво за градежништво, производство, трговија и услуги која започна со работа во 2009 година, во Скопје. Како компанија нудиме висококвалитетно проектиран и/или изведен објект преку успешно менаџирање на сите процеси, каде клиентот и неговите барања се движечка сила зад секој проект. Во своето работење компанијата ги применува современите европски стандарди и иновации за сигурно, квалитетно, економично и здраво домување. Обемот на услуги го опфаќа целокупниот распон од идеја, проектна документација до реализација на проект. КОМПАНИЈА САВОВСКИ работи со сопствен тим на архитекти, градежни инжинери и градежни работници. КОМПАНИЈА САВОВСКИ поседува: • Лиценца Б за проектирање • Лиценца Б за изведба • Сертификат ЗА ПРОФИСИОНАЛНА КОМПЕТЕНТНОСТ ВО ПАТНИОТ СООБРАЌАЈ УСЛУГИ кои ги нуди компанијата: • ПРОЕКТИРАЊЕ Иработка на проектна документација со сите фази и водење постапка за добивање на одобрение за градба за сите типови на деловни и станбени објекти (Б овластување). • ИЗВЕДБА Изведба на градежни објекти од II категорија и доградба и надградба на обејкти (Б овластување).
  • Contact Person Name:Компанија Савовски
  • Address:Стефан Јакимов Дедов 4/4
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Cell Phone #:075 322646
  • Telephone #:071 322646
  • Geo Location:Show  071322646

  shopping assistance