00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

противлизгачки ленти за скали


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:Противклизни траки за скали од мермер
 • Availability:In Stock
 • company profile

  Elta engineering (Elta-inzenering)

  • Company introduction:Елта Инженеринг проектира, изведува, опремува и одржува. Одржување на висок сјај на подови од мермер и гранит. ( хотел Александар Палас, Америчка Амбасада, Гробишта Бутел- капели, и други објекти. Вршиме бесплатна обука за одржување на високиот сјај од наша страна за Вашите вработени со производите на bellinzoni и 3М
  • Contact Person Name:Снежана Поповска
  • Address:Мишко Михајловски 3-а лок.2
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022784238
  • Fax #:022784238
  • Geo Location:Show  022784238

  shopping assistance