00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

SURFACE SYSTEMS FOR HEATING AND COOLING


 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:REHAU has decades of experience in the creation of systems for heating and cooling. Surface systems for roof, wall and floor in the living areas and luxurious stay and energy system thermal pump, is a good example of how the pleasant climate of the room harmoniously associates with the lowest energy consumption. By easily meet the requirements of regulation for energy saving (EnEV). For all those who want "some number" greater, REHAU provides heating grass surfaces for football fields.
 • Availability:Contact
 • Seller:Rehau
 • company profile

  Rehau

  • Company introduction:Бизнис-полето ГРАДБАво РЕХАУ е носечки столб на глобалниот преработувач на полимери РЕХАУ. Стручното знаење од трите бизнис-полиња градежништво, автомобилска индустрија и индустрија РЕХАУ го интегрира доследно, со цел на ниво на производи, консалтинг и услуги со помош на иновации и целосно развиени системи да ја зајакне лидерската позиција во светот. РЕХАУ ГРАДБА нуди современи и уникатни решенија за енергетски-ефикасна градба - од приватни куќи, преку згради, па се до индустриски, трговски и административни згради. Притоа, во фокусот се иновативни и напредни решенија за енергетски-ефикасна градба и санација како и управување со води. Околу 15000 вработени од целиот свет се стремат за развој и успех на РЕХАУ. На 170 локации во светот, фамилијарната фирма се обидува да им се приближи на муштериите и на пазорот
  • Contact Person Name:Рехау
  • Address:Борис Трајковски 7 б.б. (Првомајска)
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:022402670
  • Geo Location:Show  022402670

  shopping assistance