00

Login to your profile
New user? | Forgot password?

 • Language

Hot water solid fuels boilers Karpat 6

5%save

Hot water solid fuels boilers Karpat 6

Цената е со вклучен ДДВ
49.450 MKD 46.978 MKD

 • product description
 • company profile
product description
 • Product Description:• Hot water boilers on solid fuels (wood, coal) • Three drafts, complete with draft regulator, • Option for installing pellete burner, • Maximum working pressure of 3 bar. • 5% discount on all models of Karpat boilers
 • Availability:Contact
 • Seller:Metalterm
 • company profile

  Metalterm

  • Company introduction:Фирмата МЕТАЛТЕРМ ДОО е основена во 1999 год. Основна дејност на нашата фирма е увоз и трговија на материјали за водовод, греење, арматура за водовод и греење, индустриски инсталации, опрема за купатила, минерална волна, како и голем асортиман на материјали од нерѓосувачки челик. Друштвото има две стоваришта. Главното стовариште е лоцирано во Скопје на ул. Шар Планина ББ, во населба Даме Груев. Второто стовариште е лоцирано во Охрид на ул. 7-ми Ноември бр. 183 во комплексот Лихнида. Исто така располагаме и со сопствени возила: 2 возила Фиат 223 Добло Царго, Форд Цоуриер, и камион.
  • Contact Person Name:Металтерм
  • Address:Фјодор Достоевски 72
  • Post Code:1000
  • City:Skopje , Macedonia
  • Telephone #:00 389 (0) 2 2036322
  • Year registered:1999
  • Geo Location:Show
  Retail Price - VAT Included:Ask for price

  Boilers Karpat
  022036322

  shopping assistance